Recension "Love on the Spectrum säsong 2" | iMAGO

Recension ”Love on the Spectrum säsong 2”

Netflix

Gruppfotot på de sju deltagarna i säsong två. Killarna är uppklädda i kostym och tjejerna i långklänning. De ser glada ut.
Deltagarna i säsong 2.

Välkomna tillbaka till ”Love on the Spectrum”. Love on the Spectrum är en australiensk TV-serie som är tillbaka med en andra säsong. Serien handlar om personer med autism som söker sitt livs största kärlek. Det är nya deltagare och gamla deltagare från förra säsongen. Serien följer sex olika personer under sex avsnitt.

Michael fortsätter sökandet efter den sanna kärleken och hans speed-dejtande leder till en flott middag. Kassandra går på sin första dejt på flera månader och Ronan tar hjälp av relationscoachen Jodi Rodgers. Ronan går på sitt livs första dejt med Katie, en romantisk middag som följs av trädgårdsspel. Ronan och Katie går på en andra dejt och där bjuds det på dans.

Teo får några goda råd av coachen Jodi och sin mamma. Michael och Heather träffar varandras föräldrar. Jimmy och Sharnae förbereder sin Las Vegas-resa. När Mark träffar en tjej som också gillar dinosaurier slår det gnistor. Ronan blir överlycklig när han får sina känslor besvarade.

Jayden testar en dejtingapp. Mark får fjärilar i magen under en drömlik och fantastisk trädgårdsdejt. Michael fattar ett svårt beslut och Mark byter kärleksfulla julklappar.

Jayden och Daniel fattar tycke för varandra, medan Jimmy och Sharnae förbereder sin stora dag.

Jag upplever att det är lite rörigt och att det är många olika personligheter. Men i övrigt tycker jag att det är kul och har lite humor så att man får sig ett skratt.

Jag upplever att den berör och är väldigt lärorik. Jag blir berörd för att jag känner igen mig så mycket i den här serien, och jag känner personer som är autistiska. Jag lever själv idag med en pojkvän som har autistiska drag.

Se trailern till säsong 2 av Love on the Spectrum från YouTube.

Observera att talet är på engelska och textremsa saknas.